AutoCrew Mobilitásgarancia – a gondtalan utazásért!

4400 Nyíregyháza, Debreceni út 107. 4400 Nyíregyháza, Debreceni út 107.

SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGE? HÍVJON! +36 42 59 50 59
Szervíz e-mail: szerviz@tufkft.hu
Vizsgaközpont e-mail: szerviz@tufkft.hu

Hírek

AutoCrew Mobilitásgarancia – a gondtalan utazásért!

2019-06-26 08:11:49

Itt a nyár, sokan nekivágnak olyan utaknak, ami kockázatosan hosszú, kiváltképp, ha mögöttünk a család apraja-nagyja. Mi tudunk segíteni, hogy ne kelljen utazását hosszú időre megszakítani, illetve, ha erre kényszerül, segítséget kapjon rövid időn belül, biztonságban merjen autóba ülni több száz kilométerre is.
Nézzünk néhány pontot, ahol hasznunkra válhat a mobilitásgarancia. Igazából csak ilyet tudunk felsorolni, de kénytelenek vagyunk a terjedelemre való tekintettel a leghétköznapibb esetekre szűkíteni a listát.

Meghibásodás esetén vehetjük igénybe. Na de mit ért a szerződés meghibásodás alatt?

Meghibásodásnak minősül a közlekedés biztonságát veszélyeztető váratlan esemény (ablaktörlő, irányjelző, világítás, féklámpa, motor, váltó, fék és futómű meghibásodása), továbbá a gumiabroncs defektje. Meghibásodásnak minősülnek továbbá az „önhibából” bekövetkező, üzemelést akadályozó tényezők is, mint például a lemerült akkumulátor, az üzemanyaghiány, vagy ha kizárjuk magunkat a gépkocsiból.

Nem csak az ország határaira képes kiterjedni a biztosítás hatálya. Igénybe vehetünk úgynevezett Regional csomagot, amely Románia területét is lefedi, vagy Europa30 –at, esetleg Europa365 –öt, ami már a kontinensen túlra is terjed.

Kihagyhatatlan lehetőség, óva intünk mindenkit, hogy a biztosítási díjak láttán higgyen nyugodtan a szemének, keressen minket bizalommal.