Autómentés

4400 Nyíregyháza, Debreceni út 107. 4400 Nyíregyháza, Debreceni út 107.

SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGE? HÍVJON! +36 42 59 50 59
Szervíz e-mail: szerviz@tufkft.hu
Vizsgaközpont e-mail: szerviz@tufkft.hu

Hírek

Autómentés

2020-07-15 12:30:12

Az autómentés szó hallatán sokak fejében totálkáros autók jelennek meg, az aszfalton szétszóródott üvegszilánkok. Tény, hogy a legtöbb esetben baleset kapcsán kell hívni az autómentőket, viszont több más esethez is elengedhetetlen, így mindig jól jön, ha a zsebünkben lapul a telefonszámuk.


De milyen esetekben van szükség autómentőkre?


Az első és legfontosabb eset, mint azt már említettük a baleset. Ilyen helyzetekben nagy szükség van az autómentőkre, hogy az utat eltakarítsák, ezzel is helyet adva a rendőrök és mentők számára. Fontos, hogy baleset esetében az autómentőnek vagy, ahogy emlegetni szokták a „sárga angyalnak” pontosan adjuk meg a baleset helyszínét, az autók számát és azok állapotát, valamint típusát. A típus megadása is lényeges szempont, hiszen nem mindegy, hogy személygépkocsiról, kisbuszról, vagy netalán kamiont kell elszállítani.


A másik apropó, amikor a „sárga angyalt” kell hívni, az a személygépkocsi műszaki állapota. Ide sorolhatjuk az olyan eseteket, amikor balesettől függetlenül az autó meghibásodott és emiatt mozgásképtelenné válik. Ilyen esetben kérhetünk helyszíni javítást is, ha az megoldható.


Bármilyen esetben segítségre van szüksége cégünk készséggel áll rendelkezésére, hiszen nyíregyházi székhelyünk szolgáltatási körében már autómentést is megtalálja.


#VIGYÁZZUNKEGYMÁSRA #VEZESSÜNKÓVATOSAN